hits

Hvordan glemme at man er på sykkeltrening 🚴

Treningsvenninnen min er i konfirmasjon denne helgen, men det kan jeg ikke la stoppe meg. Vet ikke hvor mange dager det er igjen, men dagene går altfor fort til start på Vestfold rundt. Jeg føler meg absolutt ikke klar enda... ut på tur igjen i dag.

Å sykle på slike veier som under, kan nesten ikke regnes som trening. Det er bare idyllisk og nesten litt romantisk. Nå er ikke Holmestrand akkurat verdens navle, men sett i forhold til de stedene jeg syklet forbi er Holmestrand som Majorstua å regne.

Det er noen fantastiske fine eiendommer rundt om i Vestfold, men litt usikker på om jeg kunne ha bodd så landlig. Bruke kikkert for å se om naboen er hjemme liksom. Føler meg heldig som kan sykle på slike veier!

Er du i Holmestrand og har lyst på en fin landlig runde, kan jeg anbefale turen Holmestrand- Hillestad-Eplerød-Berg-Eidsfoss-Hoff-Hillestad og tilbake til Holmestrand.

#holmestrand #sykling #landevei #utpåtur #vestfold #trening #liveterbestute

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

smaabydama

smaabydama

39, Holmestrand

Jeg bor med kjæresten min i en moderne familie sammensetning. Jobber fulltid med markedsføring og produktutvikling i en liten bedrift. Dagene er fylt opp av fritidsaktiviteter med barna, tid med kjæresten, yoga og diverse lure (ulure) ideer som dukker opp.

Kategorier

Arkiv